ISOPOOL
isolerade betongpooler av hög kvalitet
Ispool är en poolstomme i cellplast anpassad till vårt nordiska klimat med lång livslängd och som kan byggas i valfri storlek så att den passar just dig. Den robusta betongkonstruktionen gör att den kan placeras på alla typer av tomter även om du inte har möjlighet att motfylla på någon eller några sidor. Du kan skräddarsy just din pool med olika val av bland annat belysning, poolskydd och trappor. Vi erbjuder full entreprenad från dränerad grop till färdig pool. Är du händig kan du själv bygga din pool med vår byggmanual.
Isopoolen har en dubbelsidig isolering och vilket en mycket god förmåga att hålla vattnet varmt i poolen. U-värdet på blocken är ca 0,28 W/m2K vilket bådar för att hålla kylan i marken borta. I hus med 60cm isolering ligger U-värdet på ca 0,42 W/m2K. Blocken är miljövänliga och lättarbetade, sett till både vikt och material. Förutom att det är lönsamt för dig är det även bra för klimatet. Blocken är organiska och kan återvinnas, de är brännbara och förbränningsprodukterna består av vattenånga. Förbränningsprodukterna består av vattenånga, sot och koldioxid. Cellplasten i blocken är fuktresistenta och är fri från bakterietillväxt. Fukt kan passera genom väggarna utan att skapa en grogrund för mögel.
Haddocks kompletta poolpaket
Innehåller alltid samtliga nedanstående delar
Thermoblock
Svensktillverkade thermoblock av mycket hög kvalité. Antalet block är anpassade efter just din poolstorlek.
Pooldetaljer
Pooldetaljer (bräddavlopp, inlopp och belysningpaket) i plast i samtliga standardpaket.
Slang- & Kopplingspaket
Alla våra paket levereras med slang och kopplingspaket med PVC-koppplingar.
Poolduk / Liner
Som standard ingår enfärgad liner i samtliga poolpaket och om ni önskar går det att välja till en mönstrad poolduk (mosaik eller Carrara).
Pump & Filter
Poolpaketen levereras med komplett cirkulationspaket innehållande sandfilter med tillhörande sand och pump från en av Europas ledande pooltillverkare. Givetvis är pumpen och filtret dimensionerade för er önskade poolstorlek.
Plastskivor & Vägg- / Bottenplatta
Samtliga poolpaket levereras med plastskivor för att förhindra slag och stötar i frigoliten samt vägg/bottenmatta för att ge poolen en mjukare känsla. Mattan är också antibakteriell.
  • Isopool
  • Pris på förfrågan
  • inkl. moms
  • Självklart kan du få din Isopool i precis vilka dimensioner du vill. Kontakta oss för kostnadsfri offert.
  • Kontakta mig
Ett stort utbud av tillval
Samtliga tillval nedan finns att välja till alla våra Isopooler
Poolskydd
Vad vill du täcka er pool med när ni inte badar? Samtliga våra alternativ är säkerhetsklassade och finns I utförandena pooltak, lamelltäcke eller roll-top duk.
Trappa/stege
Hur vill ni ta er ner i det svalkande vattnet? Trapporna finns antingen som romersk eller som rak. Trappan anpassas efter din pool.
Vattenvård
Vilken typ av vatten vill du ha och hur aktiv vill du vara för att hålla koll på vattnets viktiga värden såsom pH och Klor? Saltklorinator, Klor samt Autodoseringsenheter.
Liner
Vill du liva upp din pool med en annan typ av liner? Finns i ett flertal mosaikutföranden, enfärgade som skiljer sig från standardpaketet som några fler mönster.
Belysning
Vilken typ av lampor önskar du och vilket ljus vill du att dessa ska visa? LED RGD, Halogen.
JetSwim
Vill du använda din pool som ett träningsredskap eller bara lite skoj för barnen? Motståndsströmmar som kan regleras i styrka.
Poolvärmare
Hur vill du värma upp ditt poolvatten? Vi rekommenderar en extern poolvärmepump men erbjuder även värmeväxlare om du skulle ha bergvärme som går att använda.
Poolrobot
Hur planerar du att rengöra din pool från smuts och grus? En poolrobot suger i sig det mesta på ett mycket effektivt sätt medan du kan göra annat.
Poolsarg & Pooldäck
Hur vill du att omgivningen runt din pool ska se ut? Vi erbjuder lösningar med både en poolsarg i granit samt trätrall efter dina önskemål. Figuren du kan använda kan se ut lite som denna.
Teknikrum
Hur har du tänkt placera din teknikutrustning? Saknar du naturligt utrymme för att placera poolens teknik så kan vi hjälpa dig med att bygga ett snyggt och praktiskt teknikrum för den.
Montering / Installation
Vi erbjuder en helentreprenad på jobbet exklusive grävning. Vi fixar bottenplatta samt byggnation och installation av Isopoolen åt dig om du så önskar. Givetvis hjälper vi dig att komma i kontakt med duktiga grävare om du inte har någon sådan kontakt själv. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram offert för komplett pool från färdig grop så att det bara är för dig att hoppa i.