NIVEKO
poolen för dig som vill ha det lilla extra
Haddock Pool & Relax är i Värmland med omnejd samt Göteborg en av få utvalda återförsäljare av Niveko som levererar handgjorda pooler av högsta kvalitet och tillverkas precis efter dina önskemål. De tillverkas med svetsteknik från homogena polystone. De innehåller skyddande ämnen mot negativ påverkan från UV-strålning och kemikalier. Skivorna är i hela sitt tvärsnitt homogena och färgade helt igenom, vilket säkerställer lång livslängd och bassängens hållbarhet. Du väljer själv vilken inbyggd trapp du vill ha och om du vill ha overflow eller skimmer. Du kan också välja vilken färg du vill att stenen ska ha samt många andra roliga alternativ som vi gärna berättar mer om. Niveko tillverkar handgjorda pooler efter just dina önskemål!
Klass rakt igenom

NIVEKO s.r.o. - Mer än 20 års erfarenhet, 70 kvalificerade medarbetare och mer än 450 projekt årligen utförda.

Under perioden av sin verksamhet, har NIVEKO vunnit förtroende och popularitet med kunder över hela Europa. Tack vare kontinuerlig observation av trender och utnyttjande av state-of-the-art teknik har NIVEKO har blivit en symbol för kompromisslösa högkvalitativa pooler. Den breda portföljen inkluderar exempelvis Top Level skimmer pool med ökad vattennivå och flera typer av overflow pooler som har blivit en dominerande modell av NIVEKO. Den grundläggande Multi designen innehåller ett insatt PVC rutnät eller olika stenvarianter i rännorna. En annan konstruktionslösning innebär exempelvis varianter av ändlösa Infinity som gör att vattnet svämmar över och är lämplig för miljöer med varierande terräng. Andra typer av pooler är den Advance lösningen med klistrad sten eller den minimalistiska Evolution designen där övergången mellan vattenytan och omgivningen producerar intrycket av ett integrerat område. Underflow overflow pool presenterar en mycket individualistisk lösning där vatten strömmar under golvet som gör att vattnet inte strömmar över på kanterna alls.

För mer information om NIVEKO och dess produkter, besök deras officiella hemsida på www.niveko-pools.com

Material

Den “framtida generationen” specialbyggda helgjutna pooler från Niveko är 100% gjorda av inom industrin högkvalitativ polystone, tillverkade i Tyskland (Haren) av Roechling. Råvarans ursprung och dess beprövade kvalitet (sedan flera decennier) kommer från avloppsvattenbehandling och lagring av extremt aggressiva kemiska vätskor i de mest krävande industriella tillämpningarna världen runt. Extra UV och klor stabilisatorer har tillsatts för användning i NIVEKO högkvalitativa swimmingpooler. Svetsning och hantering av polystone av Niveko tillämpas i enlighet med de strängaste industrinormerna. Materialets polystone är helt fritt från osmos och helt färgad i sin fulla tjocklek (10mm).

Strukturen hos en Niveko polystone swimmingpool är utvecklad för att vara en så robust pool som möjligt för betonggjutning. Efter installationen av polystonekroppen med ett järnarmerat skal följer betonggjutning, vilket innebär att vi börjar med att placera poolkroppen samt koppla in anslutningarna och efter detta steg fylls det med betong. På grund av det svenska klimatet levereras våra Niveko-pooler med extra isolering på poolväggarna så att vattentemperatur hålls. Alla funktions- och rörledningar är integrerade i ribborna.

Kontakta oss för utseende och offert för Niveko då det inte finns några fasta priser eftersom att de tillverkas på beställning just efter dina önskemål.